Over Business Center 7.0

Business Center 7.0 bevindt zich aan het begin van bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk (Zuid Holland), dichtbij het bedrijvige Leiden met o.a. een zeer bloeiende kennis-sector in Science & Health.
Naast de ligging is ook de bereikbaarheid uitstekend: direct langs de N206 die niet alleen Haarlem binnen handbereik brengt maar ook een goede verbinding garandeert naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en feitelijk de gehele Randstad.

Het pand met diverse kantoren is aan de binnenzijde zakelijk en modern ingericht, met rustige kleuren. U kunt uw zakelijke klanten hier op een hoog zakelijk niveau ontvangen, door de professionele uitstraling. Het huren van zo’n kantoorruimte biedt u de gelegenheid om op eenvoudige maar wel vertrouwelijke wijze uw netwerk uit te bouwen.

Business Center 7.0 is met name geschikt voor beginnende ondernemers, ZZP’ers en kleinere bedrijven. Maar u kunt er tevens uitstekend terecht wanneer u met uw onderneming in Katwijk of in deze regio vertegenwoordigd wilt zijn zonder direct een grotere vestiging te hoeven openen.
Door de mogelijkheid om units te schakelen kunt u altijd inspelen op eventuele groei in de toekomst.

Er is keuze uit diverse units, met verschillende oppervlakten. Het pand is voorzien van Wifi en snel internet. Alle kantoorruimtes zijn standaard voorzien van airco en internet. In de huurpijs zitten de energiekosten reeds verwerkt. Verder is de schoonmaak goed geregeld en kunt u indien gewenst uw eigen kantoor ook laten schoonmaken tegen een kleine meerprijs.

Kortom: kantoorruimte huren in Business Center 7.0 staat garant voor zorgeloos ondernemen.