Referenties

Onze keuze voor Businesscenter ’t Heen is gebaseerd op het feit dat wij als Flynth adviseurs en accountants dicht in de buurt van ondernemers willen zitten. In bedrijventerrein ’t Heen is dit zeker het geval.

 

Deze ondernemers vinden wij ook direct om ons heen in het businesscenter. Als adviseurs kunnen wij veel betekenen voor de andere ondernemers op o.a. fiscaal en juridisch gebied. Verder kunnen wij onze relaties eventueel doorverwijzen naar de andere ondernemers wanneer er “iets” speelt op hun vakgebied. Een groot voordeel van de diversiteit in ondernemingen onder één dak.

 

Businesscenter ’t Heen onderscheidt zich ten opzichte van andere locaties door de mooie zichtlocatie aan de Ambachtsweg, een grote pré. Daarnaast zijn de kantoorruimtes aantrekkelijk geprijsd! Fijn is ook de ruime keuze hier: er zijn meerdere kantoorruimtes met verschillende afmetingen. Hierdoor is er voor ‘ieder wat wils’.

 

Nico Hoek

FLYNTH Katwijk


De locatie van Businesscenter ’t Heen was voor mij doorslaggevend. De bereikbaarheid is goed: vanaf de snelweg is het snel en makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte. Daarnaast zijn diverse voorzieningen, zoals een postkantoor en supermarkt in de nabije omgeving te vinden.

 

De flexibiliteit van Businesscenter ’t Heen spreekt mij ook erg aan; het complex is 24/7 open. De ruimtes zijn altijd netjes, een fijne omgeving om klanten te ontvangen dus. Businesscenter ’t Heen is met de ondernemers onderling ook een plek waar kennis en netwerken gedeeld worden. Een hele fijne bijkomstigheid!

 

Jacolien Kulk

Jacolien Kulk Mediation


Na het bezoeken van drie verschillende bedrijfsverzamelkantoren liet Businesscenter ’t Heen bij ons de beste indruk achter: de locatie is betaalbaar en, in tegenstelling tot andere complexen, zijn veel voorzieningen, zoals wifi, energiekosten, koffie en meubilair standaard inbegrepen bij de huurprijs.

 

Daarnaast zien wij ook zeker meerwaarde in het samenwerken met meerdere ondernemers onder één dak. Je maakt gemakkelijker/sneller gebruik van elkaars diensten en bij samenwerking zijn de lijnen zijn kort.

 

Stichting SHDB